Bubbelshop Badkamers
Bubbelshop Badkamers
Mussenbergseweg 14
6604 BS Wijchen
024 642 4054 - info@bubbelshop.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bubbelshop Badkamers

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 89 Bubbelshop Badkamers reviews
Communicatie
9.3
Advies
9.4
Offerte
9.4
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.8
Nazorg
9.6

Review door Fam. de Bie

Geplaatst op 11-10-2021

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, goede adviezen en fijne mensen

Positieve opmerking:
Goed advies,

Verbeterpunten:
Geen

Review door Annemarie en Hans

Geplaatst op 25-09-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ons huis heeft in een maand tijd een totale metamorfose ondergaan door de verbouwing van beide badkamers dankzij een zeer deskundig en betrokken team vakmensen dat ook in onvoorziene situaties de juiste dingen deed.

Positieve opmerking:
Advies, meedenken, afstemming zeker bij een badkamer met een atypische vorm. Doorlopend, goed op elkaar aansluitend werkproces. Prettige communicatie en aanwezigheid. Flexibel en professioneel bij onaangename verrassingen zoals in ons geval de ongelooflijke hoeveelheid puin die tevoorschijn kwam uit de oude badkamer. Goede afvoer en altijd een zo schoon mogelijk huis na afloop van een werkdag!

Verbeterpunten:
Echt geen idee!!!

Review door Fam. P. Arts

Geplaatst op 04-09-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Goede voorlichting en veel ruimte voor vragen

Verbeterpunten:
Nee

Review door M N

Geplaatst op 13-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het ontwerpen en uitzoeken van mijn nieuwe badkamer ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door De Bubbelshop in Wijchen. Tijdens het ontwerp en keuze van de materialen werd er goed meegedacht. Ook werd er ruim tijd genomen om alles te bespreken. Ontwerpen werden aangepast om diverse mogelijkheden te laten zien. De uitvoering is prima verlopen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Zeer vriendelijk personeel, dat erg netjes werkte. Kortom: zeer tevreden met het resultaat.

Positieve opmerking:
goed overleg - prima vakkundig personeel -

Verbeterpunten:
alles is verlopen zoals afgesproken

Review door Fam. van Elk

Geplaatst op 25-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na telefonisch een showroomafspraak gemaakt te hebben werden we hartelijk ontvangen. De zaken waarvoor we belangstelling hadden waren door Eva al goed voorbereid. Ze kwam met goede voorstellen voor verhoogde toiletpot, douchegarnituur, beugels en douchezitje. Tevens gaf ze ons de ruimte om mee te denken. Na een dag kregen we de offerte waar we ja tegen gezegd hebben. Een week later werden de werkzaamheden al uitgevoerd (het was een relatief kleine klus). Dit ging op een prettige manier, in samenspraak met ons, vakkundig en vlot. Wij zijn heel blij met de nieuwe aankopen van de Bubbelshop.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid en vakbekwaamheid

Verbeterpunten:
Blijf dit niveau vasthouden

Review door Fam. Akkermans

Geplaatst op 08-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking en prachtig resultaat

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie, goed advies, korte lijnen met alle betrokkenen.

Verbeterpunten:
geen

Review door C. de Graaf en R. de Keijzer

Geplaatst op 04-03-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig positieve ervaring

Positieve opmerking:
Korte lijnen, afstemming met stucadoor en tegelhandel is uitstekend

Verbeterpunten:
Alles naar tevredenheid, geen toevoegingen

Review door Fam. H. van Swaaij

Geplaatst op 23-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij hebben goede ervaring met jullie bedrijf, goede service, goed en net werk geleverd.

Positieve opmerking:
goede samenwerking en goed uitleg

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Megens

Geplaatst op 17-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed persoonlijk advies en super goede uitvoering van de werkzaamheden

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk en afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van Eck

Geplaatst op 31-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel blij met de nieuwe indeling van onze badkamer en de prettige en professionele manier waarop deze tot stand is gekomen. Van idee tot uitvoering is alles soepel verlopen op schema zoals afgesproken. Eventuele tegenslagen worden snel en goed opgelost. De indeling is goed, loop ruimte afdoende, douche groot genoeg, bad zeer royaal en dan toch nog een dubbele wasbak. Onze kleine badkamer lijkt ruimer dan voorheen en dat is de toegevoegde waarde van jullie als professionals, van een idee/tekening doorgevoerd naar de praktijk. Ook de kwaliteit van het tegelwerk van Kling is hoog, zoals ze de voegen hebben verdeeld de ‘logische’ overgangen hebben gemaakt, de overgang van bad en douche met een moeilijk aansluiting is prachtig opgelost en de vanzelfsprekendheid waarmee dat wordt gedaan geeft hun vakmanschap aan. Wij hebben bewust voor jullie gekozen omdat we het vertrouwen hadden dat met betrokken partijen deze verbouwing goed zou komen. Dat is zeker gelukt, allemaal prettige vakmensen die communicatief genoeg zijn om de vertaalslag naar de klant/’leek’ te maken, van de sloper tot installateur, top!

Positieve opmerking:
communicatie, vakmanschap, alles is geregeld van begin tot eind

Verbeterpunten:
Wachttijd: door de langere wachttijd (vanwege succesformule) misschien een 'opfris moment' vlak voor plaatsing om offerte door te lopen.

Review door Diana en Jacques Vermeulen

Geplaatst op 04-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed georganiseerd, zeer goede adviezen, alles wordt opgelost! Ook de samenwerking met de tegelhandel Kling is perfect op elkaar afgestemd!

Positieve opmerking:
Komen de afspraken na!

Verbeterpunten:
Dit bedrijf neemt je alles uit handen, vanaf de sloop van de oude badkamer tm de realisatie van de nieuwe!

Review door Fam. Smedes

Geplaatst op 10-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring. Alles is perfect en ruim binnen de aangegeven termijn gerealiseerd. Het ziet er heel mooi uit!

Positieve opmerking:
Goede adviezen; duidelijke afspraken die worden nagekomen; vakwerk (ook door tegelzetbedrijf Kling); zeer nette werkers; vriendelijke mensen.

Verbeterpunten:
geen

Review door Otto en Marion van der Gronden

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
UItstekend vakwerk en zeer plezierige medewerkers/eigenaren

Positieve opmerking:
Helder duidelijk en afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
eigenlijk geen, behalve natuurlijk veeeel te duur..............

Review door Fam. Verploegen

Geplaatst op 30-08-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij zijn zeer tevreden, alles werd geregeld en afspraken zijn netjes nagekomen

Positieve opmerking:
alles werd door een persoon geregeld

Verbeterpunten:
?

Review door Fam. ten Hove

Geplaatst op 04-07-2020

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De bubbelshop heeft een mooie badkamer geïnstalleerd er is daarbij netjes gewerkt en was men binnen de afgesproken periode klaar.

Positieve opmerking:
Goede afspraken over wanner ze er zouden zijn. Er werd netjes gewerkt om zo min mogelijk rotzooi in huis te hebben. Zeer vriendelijk geholpen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. de Vries en Mw. Borger

Geplaatst op 24-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en toilet vervangen incl. tegelwerk

Positieve opmerking:
Meedenken op alle punten van het traject

Verbeterpunten:
Opendraaien gas bij plaatsen Badkamer op wielen

Review door Mw. T. Bakker

Geplaatst op 06-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel hulpvaardig, zoeken veel voor je uit. Steken veel tijd in je.

Positieve opmerking:
Nemen heel veel tijd voor de klant, gaan alles voor je uitzoeken.

Verbeterpunten:
De btw bedragen op de offerte per onderdeel klopten niet, het totaalbedrag echter wél!

Review door Fam. Janssen

Geplaatst op 02-06-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een goed advies gehad, het is allemaal goed en netjes geplaatst en de dingen die niet goed waren zijn netjes en zonder problemen opgelost.

Positieve opmerking:
Eerlijk, netjes

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. Pepping

Geplaatst op 20-05-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop heeft ons geholpen met een plan, wisten niet precies wat we wilden. Goede ondersteuning en op basis van onze wensen prima uitvoering mede met de tegelzetter Kling Vakwerk geleverd

Positieve opmerking:
Vakwerk, meedenken en uitvoering is erg netjes

Verbeterpunten:
Nee

Review door Gerrie en Helle Borgers

Geplaatst op 25-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de ideeën, adviezen en service van bubbleshop als zeer prettig ervaren. Het personeel en de mensen waar ze mee samen werken, zijn zeer ervaren en werken hard. Het doel om de badkamer te plaatsen in ongeveer 2 weken is zo als aangegeven gehaald. Verder keveren ze top kwaliteit en goed werk. En werken erg netjes. Ik zal ze zeker aanraden bij al onze vrieneden en familie.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na. Leveren kwaliteit. Werken hard en netjes.

Verbeterpunten:
Ik kan ze niet bedenken. Alles was prima.

Review door Scholten

Geplaatst op 23-02-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Altijd goed bereikbaar en goede communicatie

Verbeterpunten:
Nee

Review door Bubbelshop, Wijchen

Geplaatst op 20-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
de Bubbelshop heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen binnen de afgesproken tijd. De afwerking van alle sanitair ruimtes is uitstekend. Ook de nazorg is prima.

Positieve opmerking:
Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten:
nee

Review door fam. Matheeuwsen

Geplaatst op 03-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij toeval kwamen we terecht bij de Bubbelshop. De eerste kennismaking was gelijk positief zodat we een persoonlijke afspraak maakten voor advies. Bert kwam bij ons over als een deskundige installateur, die ook zijn eigen mening durfde te geven. Er werd met ons meegedacht en gekeken hoe een en ander binnen ons budget zou kunnen passen. We moesten daarna een paar maanden wachten voordat de werkzaamheden konden starten. Dat hadden we er graag voor over. Van het begin tot het eind hebben we het gevoel gehad dat Bert ons ontzorgde. Aan het begin werd het verloop van de werkzaamheden doorgenomen, de planning werd steeds nagekomen. De bedrijven met wie samengewerkt werd waren alle even professioneel. Elke avond werd het huis weer netjes achtergelaten. Fijn was ook dat er tussentijds nog 'bijgestuurd' kon worden zodat we nu een badkamer hebben die niet alleen heel mooi maar ook praktisch is geworden. De badkamer op wielen was een extra (gratis) service waar we erg blij mee waren.

Positieve opmerking:
Bert besprak de werkzaamheden met ons zodat we wisten waar we aan toe waren. Via de mail en aan de telefoon stond Eva ons steeds snel en vriendelijk te woord. Ook de werknemers van de bedrijven met wie de Bubbelshop samenwerkt waren steeds duidelijk is hun communicatie.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Behoud jullie kwaliteit door tijd en rust te nemen voor zowel advies als uitvoering.

Review door Kouwenberg

Geplaatst op 19-10-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige medewerkers met ervaring. Duidelijke planning en uitvoering.

Positieve opmerking:
Meedenkend in oplossingen.

Verbeterpunten:

Review door Tychon

Geplaatst op 01-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het uitzoeken en plaatsen van de opdracht een goed advies van de mogelijkheden. De uitvoer is volgens schema uitgevoerd door professionals. Er wordt netjes gewerkt en alleen perfect is goed genoeg. Ze nemen de tijd om het goed te doen, vakwerk dus en niet snel om door te gaan naar een volgende opdracht.

Positieve opmerking:
Je weet duidelijk wat wanneer gedaan wordt en geeft een goed advies tijdens werkzaamheden als blijkt dat iets nog anders/beter kan.

Verbeterpunten:

Review door Megens

Geplaatst op 12-06-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op aanraden van een kennis kwamen wij in de mooie showroom van de Bubbelshop terecht. Onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Vakkundig advies, goede begeleiding en planning, kwaliteit, werkt netjes. Wij waren met name te spreken over de klantgerichtheid.

Positieve opmerking:
Geeft goed advies en denkt mee. Geeft klanten rustig de tijd, ontspannen. Is zeer oplossingsgericht en hanteert hoge kwaliteitsnorm.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 31-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zocht acute vervanging voor een defecte douchemengkraan die enorme (nachtelijke) herrie maakte. Diverse bedrijven gaven aan dat ik iets bij hun mocht bestellen en dan afwachten tot bestelling werd geleverd. Deze zaak heeft mij direct geholpen door een tijdelijke vervanging mee te geven. Geen borg, geen aanbetaling, niets achtergelaten... gewoon op vertrouwen kraan mogen meenemen ter overbrugging. Meer dan prima service. Kom hier terug

Positieve opmerking:
Oplossingsgericht en meedenkend

Verbeterpunten:
-

Review door anonymous

Geplaatst op 06-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed

Positieve opmerking:
meedenken

Verbeterpunten:

Review door Dré

Geplaatst op 05-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring, heel prettig samengewerkt!

Positieve opmerking:
Creatief meedenken, snelle actie bij onverwachte tegenvallers, nette afwerking, houden zich aan afspraken, eerlijk

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Familie Rietbergen

Geplaatst op 04-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een geheel nieuwe badkamer laten ontwerpen en installeren.

Positieve opmerking:
Goede praktische hulp bij ontwerpen van de badkamer. Zeer vakkundig geholpen op alle vlakken. Eén aanspreekpunt voor alle vragen. Eigenaar adviseert en installeert zelf ipv uitbesteden aan installatiebedrijf of ZZP-er. Goede samenwerking met tegelzetters van Kling. Tegelzetters leveren absoluut vakwerk. Faire betalingscondities: geen aanbetaling, maar de helft bij start en de helft bij tevredenheid. Badkamer op wielen is een uitkomst. Zeer correcte planning en uitvoering.

Verbeterpunten:
Er is ons inziens geen verbetering van de dienstverlening nodig.

Vorige1
Wij scoren een
11-10-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Goed advies,
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief