Bubbelshop Badkamers
Bubbelshop Badkamers
Mussenbergseweg 14A
6604 BS Wijchen
024 642 4054 - info@bubbelshop.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Bubbelshop Badkamers

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 109 Bubbelshop Badkamers reviews
Communicatie
9.3
Advies
9.4
Offerte
9.3
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.7
Nazorg
9.5

Review door Rob Janssen

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een badkamer aanschaffen is vooruit denken en daarbij zijn we perfect geadviseerd. Van de aanschaf tot de oplevering fantastisch werk geleverd!!

Positieve opmerking:
Heel goed advies en overleg over voor en tijdens het werk.

Verbeterpunten:
Beter gaat niet.

Review door karina hoftijzer

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super goed, wordt goed meegedacht wat mooier is.

Positieve opmerking:
Perfecte afwerking, goed overleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam.Trouw

Geplaatst op 22-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het is een relatief klein bedrijf wat maakt dat je altijd met dezelfde persoon contact hebt. Peter neemt de tijd om met je een badkamer naar wens uit te zoeken. Gaat voor je op zoek als er bijvoorbeeld een accessoire niet direct voor handen is. Prettig verloop tot definitief besluit van aankoop. Daarna wordt het overgedragen aan de installateur. Installatie is bij ons gedaan door Dylan. Hij werk heel nauwkeurig en netjes. Doet alles in overleg en neemt daar ook de tijd voor. Heeft oog voor detail en vindt het belangrijk dat je als klant tevreden bent over het eindresultaat. Tijdens het proces is er ruimte voor wijzigingen. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Positieve opmerking:
Mooi werk afgeleverd. je wordt gehoord als klant.

Verbeterpunten:
De installateur heeft veel praktijkervaring. Om die reden zou het fijn zijn als hij een keer komt kijken alvorens er definitief een keuze wordt gemaakt in materiaal/indeling van de nieuwe badkamer. Zou in positieve zin kunnen leiden tot andere keuzes .

Review door Fam. Vette

Geplaatst op 15-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind goede begeleiding bij het maken van onze keuzes.

Positieve opmerking:
Duidelijk, meedenken, communicatie

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam.van de Ven

Geplaatst op 09-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima klantvriendelijke en meedenkende mensen met verstand van zaken en improvisatie vermogen op momenten dat er onverwachte hobbels in het maak proces.

Positieve opmerking:
Klantgerichtheid en vakmanschap

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Fam.van de Ven

Geplaatst op 08-03-2023

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel prettig ontvangen en tijdens de gesprekken over het ontwerp van onze badkamer werd er goed met ons meegedacht.

Positieve opmerking:
Vakkundige installatie van wastafels, douche en vooral toilet, want voor de laatste doken nogal wat problemen op die met veel inzet werden opgelost. Perfect tegelwerk!

Verbeterpunten:
Het zou beter zijn om het werk wat ruimer in te plannen, want de voorgenomen planning werd niet gehaald. De logieskosten die daardoor voor ons hoger werden, werden zonder omhaal vergoed. Bravo!

Review door Fam Meerdink

Geplaatst op 23-12-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
heel goed

Positieve opmerking:
meedenken, vakmanschap, goede adviezen, passie voor het vak, prettig in de omgang

Verbeterpunten:
ietwat duidelijkere afspraken maken over het tijdstip van de volgende werkdag

Review door Fam. Cnossen

Geplaatst op 23-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben in Alverna een vakantiebungalow gekocht en wilden ook een badkamer boven hebben. Er was een bergkast onder het schuine dak waar we een dakkapel op hebben laten zetten. Ruimte voor de badkamer was gerealiseerd, maar toen sloeg de paniek een beetje toe. Wat nu? We wisten werkelijk niet bij wie we moesten zijn. We kregen een folder van de Bubbelshop in handen en besloten de gok maar te wagen. Het assortiment in de showroom haalde ons vrij volt over de streep, want eigenlijk was er heel veel moois. Een afspraak gemaakt om te kijken wat er mogelijk was. De hulp die we van Peter kregen bij het maken van onze keuzes hebben wij heel erg gewaardeerd. Hij had gauw door in welke richting we het zochten en gaf ons goed advies over wat voor ons geschikt was. Hij liet ons ook direct zien wat goed bij elkaar paste en dat zonder ons in een bepaalde richting te duwen. Daarna was de installatie aan de beurt. Wij konden niet altijd aanwezig zijn en hebben Dylan sleutels gegeven om binnen te komen als wij er niet waren. Hij hield ons middels foto’s op de hoogte van wat er gebeurd was. En als er nadere keuzes gemaakt moesten worden, kregen we die voorgelegd. Het enthousiasme waarmee e.e.a. gestalte heeft gekregen was prachtig om te zien en ook over resultaat waren we meer dan tevreden. Ze hebben ons idee tot werkelijkheid gebracht. Onze zoon kwam het resultaat bewonderen en zei spontaan: als ik toe ben aan de renovatie van onze badkamer weet ik waar ik moet zijn. Kortom, zoekt u een betrouwbare en vakkundige installateur: de Bubbelshop is een aanrader!!

Positieve opmerking:
Enthousiasma, betrouwbaarheid, je aan afspraken houden

Verbeterpunten:
Regel de rekening bij de bank.

Review door Fam.Kerckhoffs

Geplaatst op 06-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede vakkundige voorlichting tijdens prettig verlopen gesprekken

Positieve opmerking:
Kennis van zaken

Verbeterpunten:
Afwerking laatste restpunten laat nog op zich wachten

Review door Fam.Verhoeven de Zwart

Geplaatst op 25-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en vakkundig advies

Positieve opmerking:
Kleinschalig en deskundig bedrijf

Verbeterpunten:
-

Review door Fam.Albers

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop Wijchen

Positieve opmerking:
Kennis en helderheid bij het uitzoeken en voortdurende communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Jullie mogen best meer bekendheid aan de zaak geven

Review door Fam.Smink

Geplaatst op 20-10-2022

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top firma

Positieve opmerking:
Denken goed mee...hebben jaren lange ervaring

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam.van der haar

Geplaatst op 19-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Niets dan lof. Alles is zeer nauwkeurig afgewerkt en de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Er wordt met alles meegedacht .

Positieve opmerking:
Een heel sterk punt is dat er gewerkt wordt met vakmensen.

Verbeterpunten:
Verbeterpunten heb ik niet maar wel een vraag. Gaan jullie ook keukens doen?

Review door Fam.Beumer

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf

Positieve opmerking:
Advies en flexibiliteit

Verbeterpunten:
Nazorg, sneller afhandelen

Review door Fam.Nuijten/van Puijflik

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief, goed oplossend vermogen; dragen leuke ideeën aan en zijn doelgericht.

Positieve opmerking:
Tevredenheid klant staat op nummer één.

Verbeterpunten:
Communicatie kan beter via alleen hoofdaannemer (Bubbelshop) en niet ook nog met diverse onderaannemers/ bedrijven. Ook offerte mag beter overzicht geven over álle kisten en hoe die betaald moeten worden.

Review door Fam.Ubeda

Geplaatst op 17-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geregeld

Positieve opmerking:
duidelijk communicatie, meedenken en nauwkeurigheid

Verbeterpunten:
Tegels waren niet goed gemarkeerd, daardoor keer extra check noodzakelijk, maar ook dat is en werd prima begeleid.

Review door Fam. A. de Bie

Geplaatst op 07-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord geweldig. Super planning en geweldig resultaat

Positieve opmerking:
Planning

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. Lamers

Geplaatst op 04-12-2021

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. H. Lepstra

Geplaatst op 03-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel advies, goed inzicht, duidelijke afspraken, correcte afwerking.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken die worden verwezenlijk

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

Review door Fam. van Rens

Geplaatst op 01-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Positieve opmerking:
Vakmanschap Strakke planning en nakomen afspraken

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. de Bie

Geplaatst op 11-10-2021

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, goede adviezen en fijne mensen

Positieve opmerking:
Goed advies,

Verbeterpunten:
Geen

Review door Annemarie en Hans

Geplaatst op 25-09-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ons huis heeft in een maand tijd een totale metamorfose ondergaan door de verbouwing van beide badkamers dankzij een zeer deskundig en betrokken team vakmensen dat ook in onvoorziene situaties de juiste dingen deed.

Positieve opmerking:
Advies, meedenken, afstemming zeker bij een badkamer met een atypische vorm. Doorlopend, goed op elkaar aansluitend werkproces. Prettige communicatie en aanwezigheid. Flexibel en professioneel bij onaangename verrassingen zoals in ons geval de ongelooflijke hoeveelheid puin die tevoorschijn kwam uit de oude badkamer. Goede afvoer en altijd een zo schoon mogelijk huis na afloop van een werkdag!

Verbeterpunten:
Echt geen idee!!!

Review door Fam. P. Arts

Geplaatst op 04-09-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Goede voorlichting en veel ruimte voor vragen

Verbeterpunten:
Nee

Review door M N

Geplaatst op 13-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het ontwerpen en uitzoeken van mijn nieuwe badkamer ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door De Bubbelshop in Wijchen. Tijdens het ontwerp en keuze van de materialen werd er goed meegedacht. Ook werd er ruim tijd genomen om alles te bespreken. Ontwerpen werden aangepast om diverse mogelijkheden te laten zien. De uitvoering is prima verlopen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Zeer vriendelijk personeel, dat erg netjes werkte. Kortom: zeer tevreden met het resultaat.

Positieve opmerking:
goed overleg - prima vakkundig personeel -

Verbeterpunten:
alles is verlopen zoals afgesproken

Review door Fam. van Elk

Geplaatst op 25-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na telefonisch een showroomafspraak gemaakt te hebben werden we hartelijk ontvangen. De zaken waarvoor we belangstelling hadden waren door Eva al goed voorbereid. Ze kwam met goede voorstellen voor verhoogde toiletpot, douchegarnituur, beugels en douchezitje. Tevens gaf ze ons de ruimte om mee te denken. Na een dag kregen we de offerte waar we ja tegen gezegd hebben. Een week later werden de werkzaamheden al uitgevoerd (het was een relatief kleine klus). Dit ging op een prettige manier, in samenspraak met ons, vakkundig en vlot. Wij zijn heel blij met de nieuwe aankopen van de Bubbelshop.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid en vakbekwaamheid

Verbeterpunten:
Blijf dit niveau vasthouden

Review door Fam. Akkermans

Geplaatst op 08-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking en prachtig resultaat

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie, goed advies, korte lijnen met alle betrokkenen.

Verbeterpunten:
geen

Review door C. de Graaf en R. de Keijzer

Geplaatst op 04-03-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig positieve ervaring

Positieve opmerking:
Korte lijnen, afstemming met stucadoor en tegelhandel is uitstekend

Verbeterpunten:
Alles naar tevredenheid, geen toevoegingen

Review door Fam. H. van Swaaij

Geplaatst op 23-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij hebben goede ervaring met jullie bedrijf, goede service, goed en net werk geleverd.

Positieve opmerking:
goede samenwerking en goed uitleg

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Megens

Geplaatst op 17-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed persoonlijk advies en super goede uitvoering van de werkzaamheden

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk en afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van Eck

Geplaatst op 31-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel blij met de nieuwe indeling van onze badkamer en de prettige en professionele manier waarop deze tot stand is gekomen. Van idee tot uitvoering is alles soepel verlopen op schema zoals afgesproken. Eventuele tegenslagen worden snel en goed opgelost. De indeling is goed, loop ruimte afdoende, douche groot genoeg, bad zeer royaal en dan toch nog een dubbele wasbak. Onze kleine badkamer lijkt ruimer dan voorheen en dat is de toegevoegde waarde van jullie als professionals, van een idee/tekening doorgevoerd naar de praktijk. Ook de kwaliteit van het tegelwerk van Kling is hoog, zoals ze de voegen hebben verdeeld de ‘logische’ overgangen hebben gemaakt, de overgang van bad en douche met een moeilijk aansluiting is prachtig opgelost en de vanzelfsprekendheid waarmee dat wordt gedaan geeft hun vakmanschap aan. Wij hebben bewust voor jullie gekozen omdat we het vertrouwen hadden dat met betrokken partijen deze verbouwing goed zou komen. Dat is zeker gelukt, allemaal prettige vakmensen die communicatief genoeg zijn om de vertaalslag naar de klant/’leek’ te maken, van de sloper tot installateur, top!

Positieve opmerking:
communicatie, vakmanschap, alles is geregeld van begin tot eind

Verbeterpunten:
Wachttijd: door de langere wachttijd (vanwege succesformule) misschien een 'opfris moment' vlak voor plaatsing om offerte door te lopen.

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken