Bubbelshop Badkamers
Bubbelshop Badkamers
Mussenbergseweg 14A
6604 BS Wijchen
024 642 4054 - info@bubbelshop.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Bubbelshop Badkamers

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 123 Bubbelshop Badkamers reviews
Communicatie
9.4
Advies
9.4
Offerte
9.3
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.8
Nazorg
9.5

Review door Fam.Sanders

Geplaatst op 21-06-2024

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben goede voorlichting voor de renovatie van onze badkamer gekregen. Offerte was duidelijk. Dylan heeft uitstekend en deskundig vakwerk geleverd. Hij is een rustige en accurate werker.

Positieve opmerking:
Goede adviezen. Aan te bevelen.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam.Wels

Geplaatst op 18-02-2024

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben goede ervaring met de bubbleshop in Wijchen. Goed advies gekregen bij het uitzoeken van de badkamer. Goede montage door Dylan die steeds goed met ons overlegde en advies gaf over de mogelijkheden.

Positieve opmerking:
De preciesheid en netheid waarmee de werkzaamheden uitgevoerd zijn.

Verbeterpunten:
In het beginfase (ontvangen van de offerte etc.) duurde de communicatie naar onze zin iets te lang.

Review door Willem en Nejra Polman

Geplaatst op 04-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Samen met Peter hebben we alle materialen uitgezocht in de showroom, waar je uit een ruim assortiment kunt kiezen. Er wordt heel goed meegedacht om de ruimte, die in ons geval beperkt was, zo optimaal mogelijk te benutten. Ondanks de kleine omvang is het eindresultaat van zowel de badkamer als het toilet prachtig geworden. We hebben al heel veel complimenten ontvangen. Mocht het in de toekomst ooit weer nodig zijn dan gaan wij zeker weer naar de Bubbelshop!

Positieve opmerking:
De plaatsing is bij ons door Dylan gedaan. Hij is een echte vakman, denkt heel goed mee en alles is met oog voor detail geplaatst!

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Anke van Loon

Geplaatst op 27-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In zijn algemeenheid was het hele proces, van de afspraak in de Showroom in Wychen tot aan hee omruilen van de bidet sproeier inclusief het hele traject daar tussen van slopen naar opnieuw opbouwen, allemaal heel vriendelijk.

Positieve opmerking:
Chiem. Chiem. En Chiem. Chiem is een absolute vakman. Hij had de regie over het totale renovatieproject. Dat deed hij supergoed. Voor sommige werkzaamheden zoals betonboren en stucwerk kende hij vakspecialisten die hun speciale vaardigheid verrichtten. Allemaal vriendelijke mensen. En over elke volgende stap in het renovatieproces werd gecommuniceerd. Erg prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
Omdat het renoveren van mijn badkamer een kostbaar project was, was de uitgebreidere eindfactuur inntweede instantie veel inzichtelijker. Dat zou nog iets beter kunnen.

Review door Dennis Boetzel

Geplaatst op 21-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Kwaliteit van het hoogste niveau. Super service, echt een aanrader

Positieve opmerking:
Super kwaliteit.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Omes

Geplaatst op 20-12-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben bij de Bubbelshop een badkamer + wc gekocht inclusief montage. Daarbij zijn we allereerst goed geholpen bij de bubbelshop zelf. Ze hebben verstand van zaken en luisteren ook goed naar je wensen en meegedacht over de indeling van de badkamer zonder daarbij op te dringen. Alleen de offerte liet wel even op zich wachten (iets meer dan een maand). De montage van de badkamer verliep ook soepel en wanneer we tegen problemen aan liepen dat werd dit gelijk gecommuniceerd. Verder was Dylan ook na 17:00 bereikbaar voor vragen en neemt de ownership over de montage. Zo bleek bijvoorbeeld dat de douchewand niet volledig was geleverd, waardoor een andere partij deze moest komen installeren. Dylan heeft continu gemonitord wanneer deze mensen kwamen, en hun achter de veren gezeten. Al met al zijn we erg tevreden met de bubbelshop en kunnen we dit iedereen aanraden. Het zijn echte vakmensen.

Positieve opmerking:
Dagelijkse communicatie over de status van de badkamer + wc en waar ze de komende dagen mee aan de slag gaan, dit werd erg gewaardeerd! Gedurende het bouwen van de badkamer telkens advies gegeven en gevraagd naar de wensen. De deskundigheid van de mensen werd erg gewaardeerd. En ze waren erg enthousiast om je te helpen.

Verbeterpunten:
Gedurende het slopen van de badkamer werd duidelijk dat er aanzienlijke additionele kosten gemaakt moesten worden. Als tip zouden we jullie willen meegeven om het eventuele meerwerk (die misschien wel helemaal niet van toepassing is voor de betreffende persoon) wel mede te delen zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Review door Fam.Rutten

Geplaatst op 18-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig en vriendelijk geholpen en er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden. Zeer aan te raden!

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit producten!

Verbeterpunten:
N.V.T.

Review door Fam.De wit

Geplaatst op 16-12-2023

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
afspraak is afspraak

Positieve opmerking:
meedenken en kwaliteit

Verbeterpunten:
geen

Review door Faith en Lars Askamp

Geplaatst op 14-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben onlangs al ons sanitair aangeschaft bij de Bubbelshop. Niets meer dan lof voor dit bedrijf. Van begin tot eind word je ten eerste super begeleid in de hele aanschaf door Peter. Hij kijkt mee wat er binnen je budget past en zorgt jouw perfecte badkamer gerealiseerd wordt. Kwaliteit en service hebben zij hier hoog in het vaandel staan. Ook nadat wij onze badkamer in principe al besteld hadden was er nog van alles mogelijk, hier zijn wij ontzettend blij mee want de badkamer is nu precies hoe we hem willen hebben. Wat nog fijner is, is dat de Bubbelshop ook ervaren monteurs in dienst heeft die je badkamer kunnen plaatsen. Zo hoef je hier niet ook nog eens zelf naar op zoek te gaan. Kortom; de Bubbelshop kan ik iedereen aanbevelen.

Positieve opmerking:
Communicatie, kwaliteit, service

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevr.Kleijn

Geplaatst op 14-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima; geen enkele negatieve opmerking!

Positieve opmerking:
Uitstekende service; goed meegedacht over mijn wensen; perfecte uitvoering.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Fam.Vogels

Geplaatst op 09-12-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Positieve opmerking:
Denken mee in de uitvoering met wat je wensen zijn. Ook omdat ik de badkamer zelf ging plaatsen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door sandra smids

Geplaatst op 21-11-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima samenwerking

Positieve opmerking:
Erg betrokken

Verbeterpunten:
Schakel de juiste mensen in

Review door Fam. Johnston

Geplaatst op 11-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top kwaliteit, denkt goed mee en bovenal hele goede communicatie

Positieve opmerking:
Communicatie, netheid/afwerking

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Familie Vogel

Geplaatst op 04-07-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een eerste oriënterend gesprek met Peter een offerte ontvangen die niet passend was voor ons budget. Na overleg tot een keuze in materiaal gekomen die volledig naar onze wens was. Fijn om dit gewoon te kunnen bespreken, dat betekent dat je als klant serieus wordt genomen. Maar dan komt het, na de keuze van sanitair, tegels en meubels, uiteindelijk aan op de kwaliteit en vakmanschap van de monteur/tegelzetter. Deze heeft alles waar gemaakt waar wij op hoopten. We zijn kritisch en zeker niet de makkelijkste klanten maar Dylan heeft alles in overleg met ons tot een geweldig eindresultaat gebracht. Een volledig nieuwe badkamer met een enorme inloopdouche, bad en een aparte toiletruimte op de bovenverdieping. En een nieuw toilet beneden, het is allemaal zo ontzettend mooi geworden. Het was een hele klus, met een behoorlijke investering maar alle lof voor Dylan, super gedaan!

Positieve opmerking:
Alles gaat in overleg, als klant weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Rob Janssen

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een badkamer aanschaffen is vooruit denken en daarbij zijn we perfect geadviseerd. Van de aanschaf tot de oplevering fantastisch werk geleverd!!

Positieve opmerking:
Heel goed advies en overleg over voor en tijdens het werk.

Verbeterpunten:
Beter gaat niet.

Review door karina hoftijzer

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super goed, wordt goed meegedacht wat mooier is.

Positieve opmerking:
Perfecte afwerking, goed overleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam.Trouw

Geplaatst op 22-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het is een relatief klein bedrijf wat maakt dat je altijd met dezelfde persoon contact hebt. Peter neemt de tijd om met je een badkamer naar wens uit te zoeken. Gaat voor je op zoek als er bijvoorbeeld een accessoire niet direct voor handen is. Prettig verloop tot definitief besluit van aankoop. Daarna wordt het overgedragen aan de installateur. Installatie is bij ons gedaan door Dylan. Hij werk heel nauwkeurig en netjes. Doet alles in overleg en neemt daar ook de tijd voor. Heeft oog voor detail en vindt het belangrijk dat je als klant tevreden bent over het eindresultaat. Tijdens het proces is er ruimte voor wijzigingen. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Positieve opmerking:
Mooi werk afgeleverd. je wordt gehoord als klant.

Verbeterpunten:
De installateur heeft veel praktijkervaring. Om die reden zou het fijn zijn als hij een keer komt kijken alvorens er definitief een keuze wordt gemaakt in materiaal/indeling van de nieuwe badkamer. Zou in positieve zin kunnen leiden tot andere keuzes .

Review door Fam. Vette

Geplaatst op 15-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind goede begeleiding bij het maken van onze keuzes.

Positieve opmerking:
Duidelijk, meedenken, communicatie

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam.van de Ven

Geplaatst op 09-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima klantvriendelijke en meedenkende mensen met verstand van zaken en improvisatie vermogen op momenten dat er onverwachte hobbels in het maak proces.

Positieve opmerking:
Klantgerichtheid en vakmanschap

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Fam.van de Ven

Geplaatst op 08-03-2023

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel prettig ontvangen en tijdens de gesprekken over het ontwerp van onze badkamer werd er goed met ons meegedacht.

Positieve opmerking:
Vakkundige installatie van wastafels, douche en vooral toilet, want voor de laatste doken nogal wat problemen op die met veel inzet werden opgelost. Perfect tegelwerk!

Verbeterpunten:
Het zou beter zijn om het werk wat ruimer in te plannen, want de voorgenomen planning werd niet gehaald. De logieskosten die daardoor voor ons hoger werden, werden zonder omhaal vergoed. Bravo!

Review door Fam Meerdink

Geplaatst op 23-12-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
heel goed

Positieve opmerking:
meedenken, vakmanschap, goede adviezen, passie voor het vak, prettig in de omgang

Verbeterpunten:
ietwat duidelijkere afspraken maken over het tijdstip van de volgende werkdag

Review door Fam. Cnossen

Geplaatst op 23-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben in Alverna een vakantiebungalow gekocht en wilden ook een badkamer boven hebben. Er was een bergkast onder het schuine dak waar we een dakkapel op hebben laten zetten. Ruimte voor de badkamer was gerealiseerd, maar toen sloeg de paniek een beetje toe. Wat nu? We wisten werkelijk niet bij wie we moesten zijn. We kregen een folder van de Bubbelshop in handen en besloten de gok maar te wagen. Het assortiment in de showroom haalde ons vrij volt over de streep, want eigenlijk was er heel veel moois. Een afspraak gemaakt om te kijken wat er mogelijk was. De hulp die we van Peter kregen bij het maken van onze keuzes hebben wij heel erg gewaardeerd. Hij had gauw door in welke richting we het zochten en gaf ons goed advies over wat voor ons geschikt was. Hij liet ons ook direct zien wat goed bij elkaar paste en dat zonder ons in een bepaalde richting te duwen. Daarna was de installatie aan de beurt. Wij konden niet altijd aanwezig zijn en hebben Dylan sleutels gegeven om binnen te komen als wij er niet waren. Hij hield ons middels foto’s op de hoogte van wat er gebeurd was. En als er nadere keuzes gemaakt moesten worden, kregen we die voorgelegd. Het enthousiasme waarmee e.e.a. gestalte heeft gekregen was prachtig om te zien en ook over resultaat waren we meer dan tevreden. Ze hebben ons idee tot werkelijkheid gebracht. Onze zoon kwam het resultaat bewonderen en zei spontaan: als ik toe ben aan de renovatie van onze badkamer weet ik waar ik moet zijn. Kortom, zoekt u een betrouwbare en vakkundige installateur: de Bubbelshop is een aanrader!!

Positieve opmerking:
Enthousiasma, betrouwbaarheid, je aan afspraken houden

Verbeterpunten:
Regel de rekening bij de bank.

Review door Fam.Kerckhoffs

Geplaatst op 06-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede vakkundige voorlichting tijdens prettig verlopen gesprekken

Positieve opmerking:
Kennis van zaken

Verbeterpunten:
Afwerking laatste restpunten laat nog op zich wachten

Review door Fam.Verhoeven de Zwart

Geplaatst op 25-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en vakkundig advies

Positieve opmerking:
Kleinschalig en deskundig bedrijf

Verbeterpunten:
-

Review door Fam.Albers

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop Wijchen

Positieve opmerking:
Kennis en helderheid bij het uitzoeken en voortdurende communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Jullie mogen best meer bekendheid aan de zaak geven

Review door Fam.Smink

Geplaatst op 20-10-2022

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top firma

Positieve opmerking:
Denken goed mee...hebben jaren lange ervaring

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam.van der haar

Geplaatst op 19-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Niets dan lof. Alles is zeer nauwkeurig afgewerkt en de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Er wordt met alles meegedacht .

Positieve opmerking:
Een heel sterk punt is dat er gewerkt wordt met vakmensen.

Verbeterpunten:
Verbeterpunten heb ik niet maar wel een vraag. Gaan jullie ook keukens doen?

Review door Fam.Beumer

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf

Positieve opmerking:
Advies en flexibiliteit

Verbeterpunten:
Nazorg, sneller afhandelen

Review door Fam.Nuijten/van Puijflik

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief, goed oplossend vermogen; dragen leuke ideeën aan en zijn doelgericht.

Positieve opmerking:
Tevredenheid klant staat op nummer één.

Verbeterpunten:
Communicatie kan beter via alleen hoofdaannemer (Bubbelshop) en niet ook nog met diverse onderaannemers/ bedrijven. Ook offerte mag beter overzicht geven over álle kisten en hoe die betaald moeten worden.

Review door Fam.Ubeda

Geplaatst op 17-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geregeld

Positieve opmerking:
duidelijk communicatie, meedenken en nauwkeurigheid

Verbeterpunten:
Tegels waren niet goed gemarkeerd, daardoor keer extra check noodzakelijk, maar ook dat is en werd prima begeleid.

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken