Bubbelshop Badkamers
Bubbelshop Badkamers
Mussenbergseweg 14
6604 BS Wijchen
024 642 4054 - info@bubbelshop.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bubbelshop Badkamers

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 59 Bubbelshop Badkamers reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.4
Offerte
9.5
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.8
Nazorg
9.5

Review door CR

Geplaatst op 10-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk, klantvriendelijk en uiterst adequaat

Positieve opmerking:
Zeer klantgericht

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De Bubbelshop is een klantvriendelijk bedrijf met goed advies. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
Bij het boren voor de bevestiging van de reinigingsborstel is er iets teveel van de tegel afgesprongen, dat is wel jammer maar nauwelijks zichtbaar.

Review door Oskam

Geplaatst op 24-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vooraf is goed advies gegeven over de indeling en de mogelijkheden en de uitvoering is heel vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.

Positieve opmerking:
Er wordt heel netjes gewerkt wat terug te zien is in de afwerking en er was geen enkel openstaand punt bij de oplevering.

Verbeterpunten:

Review door Kees van der Klooster

Geplaatst op 17-07-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop (Bert) is een no nonsens bedrijf , advies, vakmanschap staat voorop ook kun je merken dat de samenwerking met Kling optimaal is. Dit kan alleen als de relatie en samenwerking al jaren optimaal is

Positieve opmerking:
korte lijnen en vakmanschap

Verbeterpunten:

Review door Fam. van der Velden

Geplaatst op 08-06-2018

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakmensen, in de verkoop, planning, verbouwing, installatie en uiteindelijke oplevering. Goed ingerichte showroom met voldoende keus uit hoogwaardige merkproducten.

Positieve opmerking:
Als klant vertrouw je erop dat alles perfect wordt verbouwd, geïnstalleerd en ingericht. Dat is ook zo! Goed ingespeeld team van vakmensen, kritisch op eigen werk en geleverde en te installeren inrichting.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Henk en Monique

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We gingen voor een nieuwe badkamer en nieuwe toilet en kwamen na aanraden van een vriend bij de Buddelshop in Wychen uit. In onze eerste contacten met Bert de Graaf van de Bubbelshop te Wychen hadden we gelijk het gevoel met een echte eerlijke vakman te maken te hebben. We kregen ook gelijk voor de verbouwing een volledig ingerichte badkamer op wielen aangeboden. Vooraf werd alles netjes afgedekt en afgeplakt en kon de verbouwing beginnen. Het werd wel heel snel duidelijk dat we met echte vakmensen te maken hadden alles verliep op rolletjes en als een geoliede machine. Het sloopwerk keurig uitgevoerd (zover dat dat kan met slopen), het leidingwerk keurig netjes voorbereid er werd echt nergens op bezuinigd maar alles werd keurig netjes aangebracht. Er wordt echt nergens op bezuinigd daar is Bert ook heel duidelijk in. Het moet gewoon goed gebeuren zei hij dan. We gaan echt niet bezuinigen op een paar kraantjes als de klant daar in de praktijk heel veel baat mee heeft. Vervolgens alles keurig netjes gestuukt je kunt echt merken dat de verschillende disciplines volledig op elkaar ingespeeld zijn. Na het stucwerk kwamen de tegelzetters. Ook weer echte vakmensen overal waar er dingen op verschillende manier kon worden opgelost werd dit even met ons afgestemd wat we wilden en eigenlijk altijd volgde we gewoon het advies van de vakmensen omdat het ook altijd de beste oplossing was. Ook hier werd weer nergens op bezuinigd nee we doen de waterdichte pasta niet enkel in de naden (wat in de praktijk ook nog wel eens gedaan wordt) maar gewoon netjes de gehele wand. Wat ook echt opviel was dat iedere dag alles weer keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt werd. Dit was overigens een rode draad door het gehele project. Werd er iets gezaagd in een gipsblok werd het ook weer direct even opgezogen. Een nieuwe badkamer en toilet is op zich best een hele klus maar met de Bubbelshop uit Wijchen is het voorbij gevlogen en was het echt een verademing om te zien hoe vakmensen echt op elkaar ingespeeld zijn. Op een schaal van 1 op 10 toch echt een 10. Een echte aanrader! Het resultaat is een ontzettend mooie badkamer en toilet waar we ontzettend blij mee zijn en we nog jaren van zullen genieten. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt!

Positieve opmerking:
Vakmensen die volledig op elkaar zijn ingespeeld. Er wordt nergens op bezuinigd het belang van de klant staat voorop.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunt alles is al optimaal!

Review door S. Zwartjes

Geplaatst op 29-05-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de Bubbelshop als een zeer prettig, behulpzaam en meedenkend bedrijf ervaren. Verder werd er een uitstekende service geleverd

Positieve opmerking:
Het denken in mogelijkheden en oplossingen

Verbeterpunten:

Review door jolanda willems

Geplaatst op 20-10-2017

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed, komen afspraken na, werken netjes. Bij ons een vrijstaand bad geplaatst in de erker op slaapkamer en dat is boven verwachting mooi geworden.

Positieve opmerking:
Super goed idee waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-07-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Goed meedenken over mogelijkheden. Goede planning. Accuraat werk.

Verbeterpunten:
Geen

Review door A. Knevel/dienstwoning Defensie

Geplaatst op 25-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
hebben begin dit jaar (eind febr. begin mrt.) de gehele badkamer vernieuwd. ik heb lang gewacht met deze feedback omdat je pas kan oordelen als je er een poos gebruik maakt van iets nieuws, alles wat nieuw is is prachtig maar later zie en ervaar je wat tegenvallertjes. ik kan u zeggen dat vanaf het begin dat we de badkamer in gebruik namen wij geen op of aanmerkingen kunnen vinden en genieten elke dag van onze nieuwe badkamer. vanaf het moment dat ze begonnen tot oplevering is alles gegaan zoals van te voren afgesproken. tussentijds is de communicatie perfect geweest. bij kleine veranderingen werd dit met ons direct besproken en niet op eigen houtje gedaan. tevens waren wij zeer te spreken over de mobiele badkamer die bij ons geplaatst was voor de tijd van de verbouwing. het tegelwerk is een waar stukje vakmanschap alles zo mooi recht en een perfecte afwerking en blijft een lust voor het oog. al met al is het een parel in ons huis.

Positieve opmerking:
van alle partijen is het zo: er word gedaan wat beloofd is en het tijdschema prima gehanteerd. goede communicatie onderling. erg goede afwerking. zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Verbeterpunten:
voor het eerst kan ik geen verbeterpunten aanbrengen bij een verbouwing.

Review door Fam.Bovenkamp

Geplaatst op 05-06-2017

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben onze badkamer en toilet laten ontwerpen en plaatsen. Slopen hebben we zelf gedaan. Daarna is het meeste gedaan in de badkamer. De hele indeling is veranderd: bad, toilet en wastafel zijn verplaatst en er is een douche bijgeplaatst. Er is een strak schema gehanteerd. Na iedere werkdag werd alles zo netjes mogelijk achtergelaten. Alles voldoet aan onze verwachtingen.

Positieve opmerking:
Heel persoonlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht.

Verbeterpunten:
Geen, alles was naar wens.

Review door Fam albers

Geplaatst op 28-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig,werken netjes,denken mee,vakmensen .

Positieve opmerking:
Zijn allemaal vakmensen ,weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Jan en Ria Sips

Geplaatst op 03-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Correcte advisering zonder opdringerigheid en verkooptrucs. Een eerlijk verhaal over de kosten.

Positieve opmerking:
Zie hierboven.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
In goed overleg hebben we samen een badkamer ontworpen en uitgekozen. Alles is volgens planning gedaan. Het werk is keurig opgeleverd.

Positieve opmerking:
Erg prettig dat alles door een bedrijf geregeld wordt. De samenwerking van de bedrijven Bubbelshop met Klink is uitstekend.

Verbeterpunten:
In de offerte type nummers van de producten zetten.

Review door Saskia Weernink

Geplaatst op 07-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg tevreden over het totale traject bij de Bubbelshop. Van begin tot het einde zit het goed in elkaar. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp en de installatie gebeurt zeer professioneel. Afspraak is afspraak en daar houd men zich aan bij de uitvoering en bij de financiële afspraken. Vakmensen!

Positieve opmerking:
Technische professionals, zijn vriendelijk in de omgang en komen de afspraken na.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Ron van den Blink

Geplaatst op 06-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke , nette vakmensen. Mijn ervaring is heel goed.

Positieve opmerking:
Nette vakmensen

Verbeterpunten:
Eigenlijk niet dat ik zou weten.

Review door Jeroen en Mariel

Geplaatst op 16-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Helemaal TOP: er wordt goed meegedacht, de communicatie verloopt goed en soepel, het contact is vriendelijk en warm en het resultaat fantastisch!

Positieve opmerking:
Vakkundig, professioneel, vriendelijk, duidelijk en communicatief vaardig

Verbeterpunten:
Geen

Review door Rutten

Geplaatst op 22-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Geweldig ze denken met je mee, ze komen met goede ideeën en afspraken komen ze na. Wij zijn erg tevreden.

Positieve opmerking:
Je kunt van ze opaan.

Verbeterpunten:

Review door Reijs

Geplaatst op 10-10-2016

8
Communicatie 4
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakbekwame mensen met hoge kwaliteit van werk. Zeer tevreden over het resultaat. Problemen zijn netjes opgelost. Communicatie was daarentegen ondermaats. Als klant krijg je het gevoel dat organisatie en planning chaotisch is (wat ook later bleek dat het badmeubel veel te laat besteld was. Ook nog na nadrukkelijk aangeven vanuit klantzijde)

Positieve opmerking:
Kwaliteit van werk. Alles is aangepakt om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren. Vriendelijke betrouwbare mensen

Verbeterpunten:
Communicatie! Tijdig bestellen!

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 6
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
badkamer

Positieve opmerking:
Goede communicatie, checken of het zo wordt als de klanten in gedachten hebben.

Verbeterpunten:

Review door Toke Verberkt

Geplaatst op 16-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed advies en plaatsing. Prettig en vakkundig personeel.

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:

Review door Fam Veldman

Geplaatst op 10-07-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
alles is kundig geïnstalleerd. Netjes gewerkt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door W + L

Geplaatst op 30-06-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben zeer goede ervaring met Bubbelshop. Vooral het advies en het meedenken was voor ons de doorslag om voor Bubbelshop te kiezen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. Bos

Geplaatst op 29-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop wijchen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hanke Stoffelen

Geplaatst op 28-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ombouw toilet.

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door Elly van Workum

Geplaatst op 13-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede service. Prima afwerking. Zeer nette monteurs. Afspraken to the point.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ineke

Geplaatst op 11-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden over de Bubbelshop. Bert en Eva helpen prima bij het ontwerpen van je badkamer en geven goede adviezen over sanitair en accessoires. De installateurs en tegelzetters zijn heel vakkundig en leveren keurig werk af. Het zijn bovendien prettige mensen om in huis te hebben.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Ton Wammes, Zandweg 27-35 Wijk bij Duurstede

Geplaatst op 10-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop in Wychen

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Bert de Koning

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de Bubbelshop in Wijchen. Het resultaat is perfect. Het afwerkingsniveau is hoogstaand.

Positieve opmerking:
Neen

Verbeterpunten:

Review door Millingen

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed advies. Ook erg vernieuwende ideeën. Zoals vloerverwarming in mijn eerder altijd koude toilet en een ingebouwde reserve toiletrolhouder. Ook qua planning is alles gegaan zoals afgesproken.

Positieve opmerking:
Ga vooral zo door!

Verbeterpunten:

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
10-10-2018
Waardering van onze klanten Zeer klantgericht
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties