Bubbelshop Badkamers
Bubbelshop Badkamers
Mussenbergseweg 14A
6604 BS Wijchen
024 642 4054 - info@bubbelshop.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Bubbelshop Badkamers

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 122 Bubbelshop Badkamers reviews
Communicatie
9.4
Advies
9.4
Offerte
9.3
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.8
Nazorg
9.5

Review door Elly van Workum

Geplaatst op 13-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service. Prima afwerking. Zeer nette monteurs. Afspraken to the point.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ineke

Geplaatst op 11-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden over de Bubbelshop. Bert en Eva helpen prima bij het ontwerpen van je badkamer en geven goede adviezen over sanitair en accessoires. De installateurs en tegelzetters zijn heel vakkundig en leveren keurig werk af. Het zijn bovendien prettige mensen om in huis te hebben.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Ton Wammes, Zandweg 27-35 Wijk bij Duurstede

Geplaatst op 10-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop in Wychen

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Bert de Koning

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de Bubbelshop in Wijchen. Het resultaat is perfect. Het afwerkingsniveau is hoogstaand.

Positieve opmerking:
Neen

Verbeterpunten:

Review door Millingen

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies. Ook erg vernieuwende ideeën. Zoals vloerverwarming in mijn eerder altijd koude toilet en een ingebouwde reserve toiletrolhouder. Ook qua planning is alles gegaan zoals afgesproken.

Positieve opmerking:
Ga vooral zo door!

Verbeterpunten:

Review door Kristel en Martien Verrijt

Geplaatst op 27-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Via de goede beoordelingen op het internet zijn we bij jullie als klant gekomen. We hebben de badkamer en wc beneden bij jullie laten vernieuwen. We zijn alleen maar vol lof over jullie en kunnen toekomstige klanten dit bedrijf van harte aanbevelen. Er wordt geweldig vakwerk geleverd.

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door HB van Hattem

Geplaatst op 22-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige ontvangst en verloop van een prettige samenwerking, TOP

Positieve opmerking:
neen, kan niet beter

Verbeterpunten:

Review door Fam. de Beijer

Geplaatst op 29-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met de Bubbelshop zijn erg goed. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar deze keer hebben wij die niet kunnen vinden. Keurig nette mensen in dienst welke écht vakwerk leveren.

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten kunnen vinden.

Verbeterpunten:

Review door Silvester en José Eltink

Geplaatst op 10-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer volledig gestript en opnieuw ingericht inclusief verlaagd plafond. Goed afgesproken, goed gepland en uitvoering geheel volgens plan. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Positieve opmerking:
Ik zou geen verbeterpunten weten!

Verbeterpunten:

Review door Frans en Leony Roobeek

Geplaatst op 27-01-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nadat we besloten hadden om de tegelvloer in de hal te laten vernieuwen, besloten we ook ons toilet onder handen te nemen. We kregen het advies om bij de Bubbleshop in Wijchen te gaan kijken. Dat bleek een schot in de roos. Goed advies en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bleek er een perfecte afstemming te zijn met de tegelzetters. Alles is heel vakkundig voorbereid en met grote zorg geplaatst. Het resultaat mag gezien worden!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 20-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over het ontwerpproces, de uitvoering en de nazorg. Zie beoordeling

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten.

Verbeterpunten:

Review door Gerrits

Geplaatst op 19-12-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
we hebben een prima ervaring met de Bubbelshop. Bert kwam met een prima voorstel m.b.t. de indeling van de badkamer en de inrichting, er werd met ons mee gedacht.

Positieve opmerking:
Bereikbaarheid zou wat beter kunnen

Verbeterpunten:

Review door mevrouw de Vries

Geplaatst op 06-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ben via via bij het bedrijf gekomen ! Plezierig contact, denkt mee en mooi resultaat.

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 01-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Duidelijke communicatie, uitstekend advies en bij onvoorziene omstandigheden oplossingsgericht met prima oplossingen tegen een redelijke prijs

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Jakob

Geplaatst op 23-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De Bubbelshop geeft goede service en kwaliteit van werk en daarbij is zelfs de nazorg is uitstekend.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bijzonder tevreden over de advisering omtrent de realisatie van onze "badkamerwensen" en over de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Verbeterpunten zijn niet aan de orde!

Verbeterpunten:

Review door J.Elemans

Geplaatst op 05-10-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig ,zorgvuldig en vakkundig bedrijf. Mijn badkamer is precies geworden zoals ik het mij had voorgesteld. Goed advies.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Familie Klabbers

Geplaatst op 27-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden met ons gerenoveerde toilet. Het was allemaal perfect geregeld. Aardige, bekwame en behulpzame mensen over de vloer gehad. We zullen dan ook zeker in de toekomst aan jullie denken als we weer een klus hebben.

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 25-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden. Keurig en netjes gewerkt. Planning precies volgend afspraak.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Herman Meeuwesen

Geplaatst op 16-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
bijzonder prettig

Positieve opmerking:
Tip: wanneer de verlichting van de badkamer en/of de verlichting van de spiegelkast aan zijn, ontstaat er een schaduw tussen de spiegelkast en de wastafel. Dit geeft een donkere indruk. Als de onderzijde van de spiegelkast voorzien is van verlichting geeft dit een nog mooier effect.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 05-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hier waren als klant ook welkom voor een kleine opdracht. Een goed advies gehad en de uitvoering is naar wens.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door b schook

Geplaatst op 25-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
fijne samenwerking afsraak goed nagekomen alles optijd tegel bedrijf super netjes

Positieve opmerking:
nvt

Verbeterpunten:

Review door Jan Gokke

Geplaatst op 23-07-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Al eerder zaken gedaan met bedrijf, was toen goed bevallen vandaar dat we weer terug gekomen zijn. We hebben nu een geheel nieuwe badkamer aangeschaft en wederom is het bijzonder goed bevallen.

Positieve opmerking:
Op dit punt kan ik echt niets bedenken.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 15-07-2015

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
nc

Positieve opmerking:
nc

Verbeterpunten:

Review door Hulsen

Geplaatst op 26-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een hele fijne ervaring met alle medewerkers van begin tot het eind. Een fantastisch team waar wij ons als klant echt thuis voelde. Goed advies, niet opdringerig en ze werken met vakmensen. Ook de samenwerking met wand en tegenhandel Kling is uitstekend. Ze hebben een prachtige badkamer en toilet gemaakt. Allemaal hartstikke bedankt!

Positieve opmerking:
Misschien zijn jullie te bescheiden en mogen jullie je best meer profileren dat verdienen jullie.

Verbeterpunten:

Review door V. Kroese

Geplaatst op 14-06-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima advies en goed geinstalleerd

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Marco Bosch

Geplaatst op 11-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ontvangst en bediening. Zeer klantvriendelijk.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 10-06-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
positief

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 10-06-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Is ons prima ervaren. Kleinere maar wel complete showroom. Goede en juiste adviezen gekregen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

4
Met liefde gemaakt
Afspraak maken