Bubbelshop Badkamers
Bubbelshop Badkamers
Mussenbergseweg 14
6604 BS Wijchen
024 642 4054 - info@bubbelshop.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bubbelshop Badkamers

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 75 Bubbelshop Badkamers reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.3
Offerte
9.3
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.7
Nazorg
9.5

Review door Fam. ten Hove

Geplaatst op 04-07-2020

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De bubbelshop heeft een mooie badkamer geïnstalleerd er is daarbij netjes gewerkt en was men binnen de afgesproken periode klaar.

Positieve opmerking:
Goede afspraken over wanner ze er zouden zijn. Er werd netjes gewerkt om zo min mogelijk rotzooi in huis te hebben. Zeer vriendelijk geholpen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. de Vries en Mw. Borger

Geplaatst op 24-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en toilet vervangen incl. tegelwerk

Positieve opmerking:
Meedenken op alle punten van het traject

Verbeterpunten:
Opendraaien gas bij plaatsen Badkamer op wielen

Review door Mw. T. Bakker

Geplaatst op 06-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel hulpvaardig, zoeken veel voor je uit. Steken veel tijd in je.

Positieve opmerking:
Nemen heel veel tijd voor de klant, gaan alles voor je uitzoeken.

Verbeterpunten:
De btw bedragen op de offerte per onderdeel klopten niet, het totaalbedrag echter wél!

Review door Fam. Janssen

Geplaatst op 02-06-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een goed advies gehad, het is allemaal goed en netjes geplaatst en de dingen die niet goed waren zijn netjes en zonder problemen opgelost.

Positieve opmerking:
Eerlijk, netjes

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. Pepping

Geplaatst op 20-05-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop heeft ons geholpen met een plan, wisten niet precies wat we wilden. Goede ondersteuning en op basis van onze wensen prima uitvoering mede met de tegelzetter Kling Vakwerk geleverd

Positieve opmerking:
Vakwerk, meedenken en uitvoering is erg netjes

Verbeterpunten:
Nee

Review door Gerrie en Helle Borgers

Geplaatst op 25-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de ideeën, adviezen en service van bubbleshop als zeer prettig ervaren. Het personeel en de mensen waar ze mee samen werken, zijn zeer ervaren en werken hard. Het doel om de badkamer te plaatsen in ongeveer 2 weken is zo als aangegeven gehaald. Verder keveren ze top kwaliteit en goed werk. En werken erg netjes. Ik zal ze zeker aanraden bij al onze vrieneden en familie.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na. Leveren kwaliteit. Werken hard en netjes.

Verbeterpunten:
Ik kan ze niet bedenken. Alles was prima.

Review door Scholten

Geplaatst op 23-02-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Altijd goed bereikbaar en goede communicatie

Verbeterpunten:
Nee

Review door Bubbelshop, Wijchen

Geplaatst op 20-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
de Bubbelshop heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen binnen de afgesproken tijd. De afwerking van alle sanitair ruimtes is uitstekend. Ook de nazorg is prima.

Positieve opmerking:
Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten:
nee

Review door fam. Matheeuwsen

Geplaatst op 03-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij toeval kwamen we terecht bij de Bubbelshop. De eerste kennismaking was gelijk positief zodat we een persoonlijke afspraak maakten voor advies. Bert kwam bij ons over als een deskundige installateur, die ook zijn eigen mening durfde te geven. Er werd met ons meegedacht en gekeken hoe een en ander binnen ons budget zou kunnen passen. We moesten daarna een paar maanden wachten voordat de werkzaamheden konden starten. Dat hadden we er graag voor over. Van het begin tot het eind hebben we het gevoel gehad dat Bert ons ontzorgde. Aan het begin werd het verloop van de werkzaamheden doorgenomen, de planning werd steeds nagekomen. De bedrijven met wie samengewerkt werd waren alle even professioneel. Elke avond werd het huis weer netjes achtergelaten. Fijn was ook dat er tussentijds nog 'bijgestuurd' kon worden zodat we nu een badkamer hebben die niet alleen heel mooi maar ook praktisch is geworden. De badkamer op wielen was een extra (gratis) service waar we erg blij mee waren.

Positieve opmerking:
Bert besprak de werkzaamheden met ons zodat we wisten waar we aan toe waren. Via de mail en aan de telefoon stond Eva ons steeds snel en vriendelijk te woord. Ook de werknemers van de bedrijven met wie de Bubbelshop samenwerkt waren steeds duidelijk is hun communicatie.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Behoud jullie kwaliteit door tijd en rust te nemen voor zowel advies als uitvoering.

Review door Kouwenberg

Geplaatst op 19-10-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige medewerkers met ervaring. Duidelijke planning en uitvoering.

Positieve opmerking:
Meedenkend in oplossingen.

Verbeterpunten:

Review door Tychon

Geplaatst op 01-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het uitzoeken en plaatsen van de opdracht een goed advies van de mogelijkheden. De uitvoer is volgens schema uitgevoerd door professionals. Er wordt netjes gewerkt en alleen perfect is goed genoeg. Ze nemen de tijd om het goed te doen, vakwerk dus en niet snel om door te gaan naar een volgende opdracht.

Positieve opmerking:
Je weet duidelijk wat wanneer gedaan wordt en geeft een goed advies tijdens werkzaamheden als blijkt dat iets nog anders/beter kan.

Verbeterpunten:

Review door Megens

Geplaatst op 12-06-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op aanraden van een kennis kwamen wij in de mooie showroom van de Bubbelshop terecht. Onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Vakkundig advies, goede begeleiding en planning, kwaliteit, werkt netjes. Wij waren met name te spreken over de klantgerichtheid.

Positieve opmerking:
Geeft goed advies en denkt mee. Geeft klanten rustig de tijd, ontspannen. Is zeer oplossingsgericht en hanteert hoge kwaliteitsnorm.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 31-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zocht acute vervanging voor een defecte douchemengkraan die enorme (nachtelijke) herrie maakte. Diverse bedrijven gaven aan dat ik iets bij hun mocht bestellen en dan afwachten tot bestelling werd geleverd. Deze zaak heeft mij direct geholpen door een tijdelijke vervanging mee te geven. Geen borg, geen aanbetaling, niets achtergelaten... gewoon op vertrouwen kraan mogen meenemen ter overbrugging. Meer dan prima service. Kom hier terug

Positieve opmerking:
Oplossingsgericht en meedenkend

Verbeterpunten:
-

Review door anonymous

Geplaatst op 06-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed

Positieve opmerking:
meedenken

Verbeterpunten:

Review door Dré

Geplaatst op 05-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring, heel prettig samengewerkt!

Positieve opmerking:
Creatief meedenken, snelle actie bij onverwachte tegenvallers, nette afwerking, houden zich aan afspraken, eerlijk

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Familie Rietbergen

Geplaatst op 04-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een geheel nieuwe badkamer laten ontwerpen en installeren.

Positieve opmerking:
Goede praktische hulp bij ontwerpen van de badkamer. Zeer vakkundig geholpen op alle vlakken. Eén aanspreekpunt voor alle vragen. Eigenaar adviseert en installeert zelf ipv uitbesteden aan installatiebedrijf of ZZP-er. Goede samenwerking met tegelzetters van Kling. Tegelzetters leveren absoluut vakwerk. Faire betalingscondities: geen aanbetaling, maar de helft bij start en de helft bij tevredenheid. Badkamer op wielen is een uitkomst. Zeer correcte planning en uitvoering.

Verbeterpunten:
Er is ons inziens geen verbetering van de dienstverlening nodig.

Review door Marjorie

Geplaatst op 17-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super goede service. Zowel met uitdenken van de badkamer, als leveren/bezorgen van de producten en ook achteraf met vragen!

Positieve opmerking:
Fantastisch meedenken met onze situatie en wensen!

Verbeterpunten:
nee

Review door anonymous

Geplaatst op 15-02-2019

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Angélique en Henk Visser.

Geplaatst op 19-12-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig, meedenken, betrouwbaar, heldere afspraken die worden nagekomen.

Positieve opmerking:
Zie hierboven en daarnaast ook nog de planning die tot op de dag nauwkeurig klopte!

Verbeterpunten:
N.v.t., wij zijn zeer tevreden over het verloop en de uitvoering van de werkzaamheden én het eindresultaat!

Review door CR

Geplaatst op 10-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk, klantvriendelijk en uiterst adequaat

Positieve opmerking:
Zeer klantgericht

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 04-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De Bubbelshop is een klantvriendelijk bedrijf met goed advies. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
Bij het boren voor de bevestiging van de reinigingsborstel is er iets teveel van de tegel afgesprongen, dat is wel jammer maar nauwelijks zichtbaar.

Review door Oskam

Geplaatst op 24-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vooraf is goed advies gegeven over de indeling en de mogelijkheden en de uitvoering is heel vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.

Positieve opmerking:
Er wordt heel netjes gewerkt wat terug te zien is in de afwerking en er was geen enkel openstaand punt bij de oplevering.

Verbeterpunten:

Review door Kees van der Klooster

Geplaatst op 17-07-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop (Bert) is een no nonsens bedrijf , advies, vakmanschap staat voorop ook kun je merken dat de samenwerking met Kling optimaal is. Dit kan alleen als de relatie en samenwerking al jaren optimaal is

Positieve opmerking:
korte lijnen en vakmanschap

Verbeterpunten:

Review door Fam. van der Velden

Geplaatst op 08-06-2018

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakmensen, in de verkoop, planning, verbouwing, installatie en uiteindelijke oplevering. Goed ingerichte showroom met voldoende keus uit hoogwaardige merkproducten.

Positieve opmerking:
Als klant vertrouw je erop dat alles perfect wordt verbouwd, geïnstalleerd en ingericht. Dat is ook zo! Goed ingespeeld team van vakmensen, kritisch op eigen werk en geleverde en te installeren inrichting.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Henk en Monique

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We gingen voor een nieuwe badkamer en nieuwe toilet en kwamen na aanraden van een vriend bij de Buddelshop in Wychen uit. In onze eerste contacten met Bert de Graaf van de Bubbelshop te Wychen hadden we gelijk het gevoel met een echte eerlijke vakman te maken te hebben. We kregen ook gelijk voor de verbouwing een volledig ingerichte badkamer op wielen aangeboden. Vooraf werd alles netjes afgedekt en afgeplakt en kon de verbouwing beginnen. Het werd wel heel snel duidelijk dat we met echte vakmensen te maken hadden alles verliep op rolletjes en als een geoliede machine. Het sloopwerk keurig uitgevoerd (zover dat dat kan met slopen), het leidingwerk keurig netjes voorbereid er werd echt nergens op bezuinigd maar alles werd keurig netjes aangebracht. Er wordt echt nergens op bezuinigd daar is Bert ook heel duidelijk in. Het moet gewoon goed gebeuren zei hij dan. We gaan echt niet bezuinigen op een paar kraantjes als de klant daar in de praktijk heel veel baat mee heeft. Vervolgens alles keurig netjes gestuukt je kunt echt merken dat de verschillende disciplines volledig op elkaar ingespeeld zijn. Na het stucwerk kwamen de tegelzetters. Ook weer echte vakmensen overal waar er dingen op verschillende manier kon worden opgelost werd dit even met ons afgestemd wat we wilden en eigenlijk altijd volgde we gewoon het advies van de vakmensen omdat het ook altijd de beste oplossing was. Ook hier werd weer nergens op bezuinigd nee we doen de waterdichte pasta niet enkel in de naden (wat in de praktijk ook nog wel eens gedaan wordt) maar gewoon netjes de gehele wand. Wat ook echt opviel was dat iedere dag alles weer keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt werd. Dit was overigens een rode draad door het gehele project. Werd er iets gezaagd in een gipsblok werd het ook weer direct even opgezogen. Een nieuwe badkamer en toilet is op zich best een hele klus maar met de Bubbelshop uit Wijchen is het voorbij gevlogen en was het echt een verademing om te zien hoe vakmensen echt op elkaar ingespeeld zijn. Op een schaal van 1 op 10 toch echt een 10. Een echte aanrader! Het resultaat is een ontzettend mooie badkamer en toilet waar we ontzettend blij mee zijn en we nog jaren van zullen genieten. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt!

Positieve opmerking:
Vakmensen die volledig op elkaar zijn ingespeeld. Er wordt nergens op bezuinigd het belang van de klant staat voorop.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunt alles is al optimaal!

Review door S. Zwartjes

Geplaatst op 29-05-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de Bubbelshop als een zeer prettig, behulpzaam en meedenkend bedrijf ervaren. Verder werd er een uitstekende service geleverd

Positieve opmerking:
Het denken in mogelijkheden en oplossingen

Verbeterpunten:

Review door jolanda willems

Geplaatst op 20-10-2017

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed, komen afspraken na, werken netjes. Bij ons een vrijstaand bad geplaatst in de erker op slaapkamer en dat is boven verwachting mooi geworden.

Positieve opmerking:
Super goed idee waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 30-07-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Goed meedenken over mogelijkheden. Goede planning. Accuraat werk.

Verbeterpunten:
Geen

Review door A. Knevel/dienstwoning Defensie

Geplaatst op 25-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
hebben begin dit jaar (eind febr. begin mrt.) de gehele badkamer vernieuwd. ik heb lang gewacht met deze feedback omdat je pas kan oordelen als je er een poos gebruik maakt van iets nieuws, alles wat nieuw is is prachtig maar later zie en ervaar je wat tegenvallertjes. ik kan u zeggen dat vanaf het begin dat we de badkamer in gebruik namen wij geen op of aanmerkingen kunnen vinden en genieten elke dag van onze nieuwe badkamer. vanaf het moment dat ze begonnen tot oplevering is alles gegaan zoals van te voren afgesproken. tussentijds is de communicatie perfect geweest. bij kleine veranderingen werd dit met ons direct besproken en niet op eigen houtje gedaan. tevens waren wij zeer te spreken over de mobiele badkamer die bij ons geplaatst was voor de tijd van de verbouwing. het tegelwerk is een waar stukje vakmanschap alles zo mooi recht en een perfecte afwerking en blijft een lust voor het oog. al met al is het een parel in ons huis.

Positieve opmerking:
van alle partijen is het zo: er word gedaan wat beloofd is en het tijdschema prima gehanteerd. goede communicatie onderling. erg goede afwerking. zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Verbeterpunten:
voor het eerst kan ik geen verbeterpunten aanbrengen bij een verbouwing.

Review door Fam.Bovenkamp

Geplaatst op 05-06-2017

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben onze badkamer en toilet laten ontwerpen en plaatsen. Slopen hebben we zelf gedaan. Daarna is het meeste gedaan in de badkamer. De hele indeling is veranderd: bad, toilet en wastafel zijn verplaatst en er is een douche bijgeplaatst. Er is een strak schema gehanteerd. Na iedere werkdag werd alles zo netjes mogelijk achtergelaten. Alles voldoet aan onze verwachtingen.

Positieve opmerking:
Heel persoonlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht.

Verbeterpunten:
Geen, alles was naar wens.

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
04-07-2020
Waardering van onze klanten Goede afspraken over wanner ze er zouden zijn. Er werd netjes gewerkt om zo min mogelijk rotzooi in huis te hebben. Zeer vriendelijk geholpen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties