Logo Bubbelshop
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 12345 
Wij scoren een9.4op 49 reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.3
Offerte
8.8
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.7
Nazorg
9.3
Review door: jolanda willemsGeplaatst op: 20-10-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed, komen afspraken na, werken netjes. Bij ons een vrijstaand bad geplaatst in de erker op slaapkamer en dat is boven verwachting mooi geworden.

Sterke punten:
Super goed idee waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9
Review door: AnoniemGeplaatst op: 30-07-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Sterke punten:
Goed meedenken over mogelijkheden. Goede planning. Accuraat werk.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: A. Knevel/dienstwoning DefensieGeplaatst op: 25-06-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
hebben begin dit jaar (eind febr. begin mrt.) de gehele badkamer vernieuwd. ik heb lang gewacht met deze feedback omdat je pas kan oordelen als je er een poos gebruik maakt van iets nieuws, alles wat nieuw is is prachtig maar later zie en ervaar je wat tegenvallertjes. ik kan u zeggen dat vanaf het begin dat we de badkamer in gebruik namen wij geen op of aanmerkingen kunnen vinden en genieten elke dag van onze nieuwe badkamer. vanaf het moment dat ze begonnen tot oplevering is alles gegaan zoals van te voren afgesproken. tussentijds is de communicatie perfect geweest. bij kleine veranderingen werd dit met ons direct besproken en niet op eigen houtje gedaan. tevens waren wij zeer te spreken over de mobiele badkamer die bij ons geplaatst was voor de tijd van de verbouwing. het tegelwerk is een waar stukje vakmanschap alles zo mooi recht en een perfecte afwerking en blijft een lust voor het oog. al met al is het een parel in ons huis.

Sterke punten:
van alle partijen is het zo: er word gedaan wat beloofd is en het tijdschema prima gehanteerd. goede communicatie onderling. erg goede afwerking. zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Verbeterpunten of tips:
voor het eerst kan ik geen verbeterpunten aanbrengen bij een verbouwing.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9
Review door: Fam.BovenkampGeplaatst op: 05-06-20179

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben onze badkamer en toilet laten ontwerpen en plaatsen. Slopen hebben we zelf gedaan. Daarna is het meeste gedaan in de badkamer. De hele indeling is veranderd: bad, toilet en wastafel zijn verplaatst en er is een douche bijgeplaatst. Er is een strak schema gehanteerd. Na iedere werkdag werd alles zo netjes mogelijk achtergelaten. Alles voldoet aan onze verwachtingen.

Sterke punten:
Heel persoonlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht.

Verbeterpunten of tips:
Geen, alles was naar wens.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Fam albersGeplaatst op: 28-05-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig,werken netjes,denken mee,vakmensen .

Sterke punten:
Zijn allemaal vakmensen ,weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 27-03-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
In goed overleg hebben we samen een badkamer ontworpen en uitgekozen. Alles is volgens planning gedaan. Het werk is keurig opgeleverd.

Sterke punten:
Erg prettig dat alles door een bedrijf geregeld wordt. De samenwerking van de bedrijven Bubbelshop met Klink is uitstekend.

Verbeterpunten of tips:
In de offerte type nummers van de producten zetten.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Saskia WeerninkGeplaatst op: 07-03-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg tevreden over het totale traject bij de Bubbelshop. Van begin tot het einde zit het goed in elkaar. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp en de installatie gebeurt zeer professioneel. Afspraak is afspraak en daar houd men zich aan bij de uitvoering en bij de financiële afspraken. Vakmensen!

Sterke punten:
Technische professionals, zijn vriendelijk in de omgang en komen de afspraken na.

Verbeterpunten of tips:
Geen.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Ron van den BlinkGeplaatst op: 06-03-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke , nette vakmensen. Mijn ervaring is heel goed.

Sterke punten:
Nette vakmensen

Verbeterpunten of tips:
Eigenlijk niet dat ik zou weten.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Jeroen en MarielGeplaatst op: 16-02-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Helemaal TOP: er wordt goed meegedacht, de communicatie verloopt goed en soepel, het contact is vriendelijk en warm en het resultaat fantastisch!

Sterke punten:
Vakkundig, professioneel, vriendelijk, duidelijk en communicatief vaardig

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: RuttenGeplaatst op: 22-10-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Geweldig ze denken met je mee, ze komen met goede ideeën en afspraken komen ze na. Wij zijn erg tevreden.

Sterke punten:
Je kunt van ze opaan.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
 12345