Logo Bubbelshop
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

Wij scoren een9.4op 47 reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.3
Offerte
8.7
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.7
Nazorg
9.3
Review door: A. Knevel/dienstwoning DefensieGeplaatst op: 25-06-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
hebben begin dit jaar (eind febr. begin mrt.) de gehele badkamer vernieuwd. ik heb lang gewacht met deze feedback omdat je pas kan oordelen als je er een poos gebruik maakt van iets nieuws, alles wat nieuw is is prachtig maar later zie en ervaar je wat tegenvallertjes. ik kan u zeggen dat vanaf het begin dat we de badkamer in gebruik namen wij geen op of aanmerkingen kunnen vinden en genieten elke dag van onze nieuwe badkamer. vanaf het moment dat ze begonnen tot oplevering is alles gegaan zoals van te voren afgesproken. tussentijds is de communicatie perfect geweest. bij kleine veranderingen werd dit met ons direct besproken en niet op eigen houtje gedaan. tevens waren wij zeer te spreken over de mobiele badkamer die bij ons geplaatst was voor de tijd van de verbouwing. het tegelwerk is een waar stukje vakmanschap alles zo mooi recht en een perfecte afwerking en blijft een lust voor het oog. al met al is het een parel in ons huis.

Sterke punten:
van alle partijen is het zo: er word gedaan wat beloofd is en het tijdschema prima gehanteerd. goede communicatie onderling. erg goede afwerking. zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Verbeterpunten of tips:
voor het eerst kan ik geen verbeterpunten aanbrengen bij een verbouwing.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9
Review door: Fam.BovenkampGeplaatst op: 05-06-20179

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben onze badkamer en toilet laten ontwerpen en plaatsen. Slopen hebben we zelf gedaan. Daarna is het meeste gedaan in de badkamer. De hele indeling is veranderd: bad, toilet en wastafel zijn verplaatst en er is een douche bijgeplaatst. Er is een strak schema gehanteerd. Na iedere werkdag werd alles zo netjes mogelijk achtergelaten. Alles voldoet aan onze verwachtingen.

Sterke punten:
Heel persoonlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht.

Verbeterpunten of tips:
Geen, alles was naar wens.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Fam albersGeplaatst op: 28-05-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig,werken netjes,denken mee,vakmensen .

Sterke punten:
Zijn allemaal vakmensen ,weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 27-03-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
In goed overleg hebben we samen een badkamer ontworpen en uitgekozen. Alles is volgens planning gedaan. Het werk is keurig opgeleverd.

Sterke punten:
Erg prettig dat alles door een bedrijf geregeld wordt. De samenwerking van de bedrijven Bubbelshop met Klink is uitstekend.

Verbeterpunten of tips:
In de offerte type nummers van de producten zetten.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Saskia WeerninkGeplaatst op: 07-03-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg tevreden over het totale traject bij de Bubbelshop. Van begin tot het einde zit het goed in elkaar. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp en de installatie gebeurt zeer professioneel. Afspraak is afspraak en daar houd men zich aan bij de uitvoering en bij de financiële afspraken. Vakmensen!

Sterke punten:
Technische professionals, zijn vriendelijk in de omgang en komen de afspraken na.

Verbeterpunten of tips:
Geen.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Ron van den BlinkGeplaatst op: 06-03-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke , nette vakmensen. Mijn ervaring is heel goed.

Sterke punten:
Nette vakmensen

Verbeterpunten of tips:
Eigenlijk niet dat ik zou weten.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Jeroen en MarielGeplaatst op: 16-02-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Helemaal TOP: er wordt goed meegedacht, de communicatie verloopt goed en soepel, het contact is vriendelijk en warm en het resultaat fantastisch!

Sterke punten:
Vakkundig, professioneel, vriendelijk, duidelijk en communicatief vaardig

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: RuttenGeplaatst op: 22-10-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Geweldig ze denken met je mee, ze komen met goede ideeën en afspraken komen ze na. Wij zijn erg tevreden.

Sterke punten:
Je kunt van ze opaan.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: ReijsGeplaatst op: 10-10-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakbekwame mensen met hoge kwaliteit van werk. Zeer tevreden over het resultaat. Problemen zijn netjes opgelost. Communicatie was daarentegen ondermaats. Als klant krijg je het gevoel dat organisatie en planning chaotisch is (wat ook later bleek dat het badmeubel veel te laat besteld was. Ook nog na nadrukkelijk aangeven vanuit klantzijde)

Sterke punten:
Kwaliteit van werk. Alles is aangepakt om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren. Vriendelijke betrouwbare mensen

Verbeterpunten of tips:
Communicatie! Tijdig bestellen!

Communicatie 4
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 26-07-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
badkamer

Sterke punten:
Fijn dat het uiteindelijk zo geregeld is zoals gewenst

Verbeterpunten of tips:
Goede communicatie, checken of het zo wordt als de klanten in gedachten hebben.

Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 6
Resultaat 8
Nazorg 10
Review door: Toke VerberktGeplaatst op: 16-07-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed advies en plaatsing. Prettig en vakkundig personeel.

Sterke punten:
Alround vakkundig!

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Fam VeldmanGeplaatst op: 09-07-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
alles is kundig geïnstalleerd. Netjes gewerkt.

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: W + LGeplaatst op: 30-06-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben zeer goede ervaring met Bubbelshop. Vooral het advies en het meedenken was voor ons de doorslag om voor Bubbelshop te kiezen.

Sterke punten:
goed advies, meedenken met de klant

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Fam. BosGeplaatst op: 29-06-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop wijchen

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10
Review door: Hanke StoffelenGeplaatst op: 28-06-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ombouw toilet.

Sterke punten:
De klant staat centraal. Zijn in staat om op basis van deskundigheid een advies te geven waardoor het eindresultaat aansluit bij de wens van de klant. Ook de door de Bubbleshop ingehuurde vakmensen voldoen aan hun eigen (hoge) eisen.

Verbeterpunten of tips:
Geen.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Elly van WorkumGeplaatst op: 12-06-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede service. Prima afwerking. Zeer nette monteurs. Afspraken to the point.

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: InekeGeplaatst op: 11-06-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden over de Bubbelshop. Bert en Eva helpen prima bij het ontwerpen van je badkamer en geven goede adviezen over sanitair en accessoires. De installateurs en tegelzetters zijn heel vakkundig en leveren keurig werk af. Het zijn bovendien prettige mensen om in huis te hebben.

Sterke punten:
We waren erg blij met het feit dat, vanwege toenemende gezondheidheidsproblemen van mijn man, onze (aangepaste) badkamer met spoed geïnstalleerd kon worden.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Ton Wammes, Zandweg 27-35 Wijk bij DuurstedeGeplaatst op: 10-06-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop in Wychen

Sterke punten:
Korte lijnen, waardoor een uitstekende service ontstaat

Verbeterpunten of tips:
geen

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10
Review door: Bert de KoningGeplaatst op: 05-06-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de Bubbelshop in Wijchen. Het resultaat is perfect. Het afwerkingsniveau is hoogstaand.

Sterke punten:
Afwerkingsniveau; communicatie; Eigenaar van de Bubbelshop heeft zelf de uitvoerder van de klus geïnstrueerd Keurig net personeel

Verbeterpunten of tips:
Neen

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: MillingenGeplaatst op: 05-06-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed advies. Ook erg vernieuwende ideeën. Zoals vloerverwarming in mijn eerder altijd koude toilet en een ingebouwde reserve toiletrolhouder. Ook qua planning is alles gegaan zoals afgesproken.

Sterke punten:
Erg kundig, heldere communicatie, alles volgens afspraak en geen bijkomende kosten.

Verbeterpunten of tips:
Ga vooral zo door!

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Kristel en Martien VerrijtGeplaatst op: 27-05-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Via de goede beoordelingen op het internet zijn we bij jullie als klant gekomen. We hebben de badkamer en wc beneden bij jullie laten vernieuwen. We zijn alleen maar vol lof over jullie en kunnen toekomstige klanten dit bedrijf van harte aanbevelen. Er wordt geweldig vakwerk geleverd.

Sterke punten:
We kregen goede advies bij de inrichting van onze badkamer en wc, duidelijke communicatie tijdens het gehele traject, afspraak is afspraak, zeer nette vakmensen die goed communiceren en s avonds alles weer netjes achter laten. Bert is zelfs een keer op een vrije dag bij ons geweest, toen we ons ergens bezorgd over hadden gemaakt. (Dat vinden we een geweldige service) De samenwerking met de vakmannen van Kling en de stucadoor verliep ook super. We zijn super tevreden en raden iedereen de bubbelshop in Wijchen aan.

Verbeterpunten of tips:
Geen.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: HB van HattemGeplaatst op: 22-05-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Plezierige ontvangst en verloop van een prettige samenwerking TOP

Sterke punten:
denken aan kleine dingen nieuw stopcontact nieuw afzuigroostertje gewoon de kleine dingen waar wij zelf niet aan hebben gedacht nazorg tijdens bouw gezicht laten zien. Heb een zeer goede indruk gekregen

Verbeterpunten of tips:
neen kan niet beter

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Fam. de BeijerGeplaatst op: 29-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met de Bubbelshop zijn erg goed. Er is altijd ruimte voor verbetering maar deze keer hebben wij die niet kunnen vinden. Keurig nette mensen in dienst welke écht vakwerk leveren.

Sterke punten:
- Afspraak is afspraak - Vakmensen met oog voor detail

Verbeterpunten of tips:
Geen verbeterpunten kunnen vinden.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Silvester en José EltinkGeplaatst op: 10-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badkamer volledig gestript en opnieuw ingericht inclusief verlaagd plafond. Goed afgesproken goed gepland en uitvoering geheel volgens plan. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Sterke punten:
Planning opgesteld en strak aan gehouden. Pluim.

Verbeterpunten of tips:
Ik zou geen verbeterpunten weten

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Frans en Leony RoobeekGeplaatst op: 27-01-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Nadat we besloten hadden om de tegelvloer in de hal te laten vernieuwen besloten we ook ons toilet onder handen te nemen. We kregen het advies om bij de Bubbleshop in Wijchen te gaan kijken. Dat bleek een schot in de roos. Goed advies en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bleek er een perfecte afstemming te zijn met de tegelzetters. Alles is heel vakkundig voorbereid en met grote zorg geplaatst. Het resultaat mag gezien worden

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 20-12-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over het ontwerpproces de uitvoering en de nazorg. Zie beoordeling

Sterke punten:
Goede communicatie en prettig in de omgang hart voor de zaak deskundig en netjes.

Verbeterpunten of tips:
Geen verbeterpunten.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: GerritsGeplaatst op: 19-12-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
we hebben een prima ervaring met de Bubbelshop. Bert kwam met een prima voorstel m.b.t. de indeling van de badkamer en de inrichting er werd met ons mee gedacht.

Sterke punten:
Alles in een hand een aanspreekpunt Men werkt netjes en alles werd elke dag netjes opgeruimd Prima vakmensen ook erg tevreden over tegelzetbedrijf Kling waar de Bubbelshop mee samenwerkt. Afspraken worden na gekomen

Verbeterpunten of tips:
Bereikbaarheid zou wat beter kunnen

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: mevrouw de VriesGeplaatst op: 06-11-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ben via via bij het bedrijf gekomen Plezierig contact denkt mee en mooi resultaat.

Sterke punten:
Plezierige zaak denkt mee Regelt maatwerk

Verbeterpunten of tips:
geen

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 01-11-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Duidelijke communicatie uitstekend advies en bij onvoorziene omstandigheden oplossingsgericht met prima oplossingen tegen een redelijke prijs

Sterke punten:
Na komen van afspraken en flexibiliteit hierin

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: JakobGeplaatst op: 23-10-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De Bubbelshop geeft goede service en kwaliteit van werk en daarbij is zelfs de nazorg is uitstekend.

Sterke punten:
Uitstekende service

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 08-10-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bijzonder tevreden over de advisering omtrent de realisatie van onze badkamerwensen en over de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Sterke punten:
De prettige open wijze waarop de communicatie plaatsvindt zonder op enige wijze opdringerig te worden. De wijze waarop wordt meegedacht. Ter illustratie onze badkamer is vrij klein om daarin zowel een ruime inloopdouche als een WC te kunnen realiseren kwam men op het idee om wegklapbare glasdeuren te plaatsen.

Verbeterpunten of tips:
Verbeterpunten zijn niet aan de orde

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: J.ElemansGeplaatst op: 05-10-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig zorgvuldig en vakkundig bedrijf. Mijn badkamer is precies geworden zoals ik het mij had voorgesteld. Goed advies.

Sterke punten:
Ik vond en vind het tot in de puntjes verzorgd en ben heel erg tevreden.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Familie KlabbersGeplaatst op: 27-09-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden met ons gerenoveerde toilet. Het was allemaal perfect geregeld. Aardige bekwame en behulpzame mensen over de vloer gehad. We zullen dan ook zeker in de toekomst aan jullie denken als we weer een klus hebben.

Sterke punten:
Meedenken aan creatieve oplossingen. Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 25-09-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden. Keurig en netjes gewerkt. Planning precies volgend afspraak.

Sterke punten:
De planning klopte precies. Alle materialen aanwezig en ook de juiste.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Herman MeeuwesenGeplaatst op: 16-08-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
bijzonder prettig

Sterke punten:
Naast het goed luisteren en vertalen naar mijn wensen betreffende een nieuwe badkamer ook een afwijkend goed onderbouwd advies te durven geven. Hierdoor een badkamer gekregen die nog veel beter voldoet aan de wensen van het gezin.

Verbeterpunten of tips:
Tip wanneer de verlichting van de badkamer en of de verlichting van de spiegelkast aan zijn ontstaat er een schaduw tussen de spiegelkast en de wastafel. Dit geeft een donkere indruk. Als de onderzijde van de spiegelkast voorzien is van verlichting geeft dit een nog mooier effect.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 05-08-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima

Sterke punten:
Prima service en mee denken naar oplossinge. Perfecte uitrvoering van de werkzaam heden.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 26-07-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hier waren als klant ook welkom voor een kleine opdracht. Een goed advies gehad en de uitvoering is naar wens.

Sterke punten:
Er is heel goed geluisterd naar onze wensen om een passend advies te geven.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: b schookGeplaatst op: 25-07-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
fijne samenwerking afsraak goed nagekomen alles optijd tegel bedrijf super netjes

Sterke punten:
optijd goed advies

Verbeterpunten of tips:
nvt

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Jan GokkeGeplaatst op: 23-07-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Al eerder zaken gedaan met bedrijf was toen goed bevallen vandaar dat we weer terug gekomen zijn. We hebben nu een geheel nieuwe badkamer aangeschaft en wederom is het bijzonder goed bevallen.

Sterke punten:
Wat wij een sterk punt vinden is de eerlijkheid bij het adviseren van de producten. Het verloop van de verbouwing precies zoals gepland was geen rommel bij thuis komst uit ons werk iedere dag alles netjes opgeruimd.

Verbeterpunten of tips:
Op dit punt kan ik echt niets bedenken.

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 15-07-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
nc

Sterke punten:
nc

Verbeterpunten of tips:
nc

Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: HulsenGeplaatst op: 26-06-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een hele fijne ervaring met alle medewerkers van begin tot het eind. Een fantastisch team waar wij ons als klant echt thuis voelde. Goed advies niet opdringerig en ze werken met vakmensen. Ook de samenwerking met wand en tegenhandel Kling is uitstekend. Ze hebben een prachtige badkamer en toilet gemaakt. Allemaal hartstikke bedankt

Sterke punten:
Denken goed mee met de klant en geven goed advies. De vakman Jan een gouden medewerker. Zullen veel bedrijven jaloers op zijn.

Verbeterpunten of tips:
Misschien zijn jullie te bescheiden en mogen jullie je best meer profileren dat verdienen jullie.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: V. KroeseGeplaatst op: 14-06-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima advies en goed geinstalleerd

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Marco BoschGeplaatst op: 11-06-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige ontvangst en bediening. Zeer klantvriendelijk.

Sterke punten:
Klantvriendelijkheid

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 10-06-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Is ons prima ervaren. Kleinere maar wel complete showroom. Goede en juiste adviezen gekregen.

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 10-06-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
positief

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Meg LangenhuijzenGeplaatst op: 09-06-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
zeer goed goed advies meedenkend vakwerk betrouwbaar

Sterke punten:
zeer goed goed advies meedenkend vakwerk betrouwbaar

Verbeterpunten of tips:
kan niets verzinnen...

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Kraaijenbrink man en vrouw Geplaatst op: 09-06-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel goed bevallen geheel volgens verwachting

Sterke punten:
Fijne mensen om over de vloer te hebben. Prima werk geleverd.

Verbeterpunten of tips:
Wij zijn dik tevreden.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10