Logo Bubbelshop
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 123456 
Wij scoren een9.5op 52 reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.4
Offerte
8.8
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.7
Nazorg
9.3
Review door: Fam. van der VeldenGeplaatst op: 08-06-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakmensen, in de verkoop, planning, verbouwing, installatie en uiteindelijke oplevering. Goed ingerichte showroom met voldoende keus uit hoogwaardige merkproducten.

Sterke punten:
Als klant vertrouw je erop dat alles perfect wordt verbouwd, geïnstalleerd en ingericht. Dat is ook zo! Goed ingespeeld team van vakmensen, kritisch op eigen werk en geleverde en te installeren inrichting.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9
Review door: Henk en MoniqueGeplaatst op: 03-06-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We gingen voor een nieuwe badkamer en nieuwe toilet en kwamen na aanraden van een vriend bij de Buddelshop in Wychen uit. In onze eerste contacten met Bert de Graaf van de Bubbelshop te Wychen hadden we gelijk het gevoel met een echte eerlijke vakman te maken te hebben. We kregen ook gelijk voor de verbouwing een volledig ingerichte badkamer op wielen aangeboden. Vooraf werd alles netjes afgedekt en afgeplakt en kon de verbouwing beginnen. Het werd wel heel snel duidelijk dat we met echte vakmensen te maken hadden alles verliep op rolletjes en als een geoliede machine. Het sloopwerk keurig uitgevoerd (zover dat dat kan met slopen), het leidingwerk keurig netjes voorbereid er werd echt nergens op bezuinigd maar alles werd keurig netjes aangebracht. Er wordt echt nergens op bezuinigd daar is Bert ook heel duidelijk in. Het moet gewoon goed gebeuren zei hij dan. We gaan echt niet bezuinigen op een paar kraantjes als de klant daar in de praktijk heel veel baat mee heeft. Vervolgens alles keurig netjes gestuukt je kunt echt merken dat de verschillende disciplines volledig op elkaar ingespeeld zijn. Na het stucwerk kwamen de tegelzetters. Ook weer echte vakmensen overal waar er dingen op verschillende manier kon worden opgelost werd dit even met ons afgestemd wat we wilden en eigenlijk altijd volgde we gewoon het advies van de vakmensen omdat het ook altijd de beste oplossing was. Ook hier werd weer nergens op bezuinigd nee we doen de waterdichte pasta niet enkel in de naden (wat in de praktijk ook nog wel eens gedaan wordt) maar gewoon netjes de gehele wand. Wat ook echt opviel was dat iedere dag alles weer keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt werd. Dit was overigens een rode draad door het gehele project. Werd er iets gezaagd in een gipsblok werd het ook weer direct even opgezogen. Een nieuwe badkamer en toilet is op zich best een hele klus maar met de Bubbelshop uit Wijchen is het voorbij gevlogen en was het echt een verademing om te zien hoe vakmensen echt op elkaar ingespeeld zijn. Op een schaal van 1 op 10 toch echt een 10. Een echte aanrader! Het resultaat is een ontzettend mooie badkamer en toilet waar we ontzettend blij mee zijn en we nog jaren van zullen genieten. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt!

Sterke punten:
Vakmensen die volledig op elkaar zijn ingespeeld. Er wordt nergens op bezuinigd het belang van de klant staat voorop.

Verbeterpunten of tips:
Geen verbeterpunt alles is al optimaal!

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: S. ZwartjesGeplaatst op: 29-05-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de Bubbelshop als een zeer prettig, behulpzaam en meedenkend bedrijf ervaren. Verder werd er een uitstekende service geleverd

Sterke punten:
Het denken in mogelijkheden en oplossingen

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: jolanda willemsGeplaatst op: 20-10-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed, komen afspraken na, werken netjes. Bij ons een vrijstaand bad geplaatst in de erker op slaapkamer en dat is boven verwachting mooi geworden.

Sterke punten:
Super goed idee waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9
Review door: AnoniemGeplaatst op: 30-07-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Sterke punten:
Goed meedenken over mogelijkheden. Goede planning. Accuraat werk.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: A. Knevel/dienstwoning DefensieGeplaatst op: 25-06-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
hebben begin dit jaar (eind febr. begin mrt.) de gehele badkamer vernieuwd. ik heb lang gewacht met deze feedback omdat je pas kan oordelen als je er een poos gebruik maakt van iets nieuws, alles wat nieuw is is prachtig maar later zie en ervaar je wat tegenvallertjes. ik kan u zeggen dat vanaf het begin dat we de badkamer in gebruik namen wij geen op of aanmerkingen kunnen vinden en genieten elke dag van onze nieuwe badkamer. vanaf het moment dat ze begonnen tot oplevering is alles gegaan zoals van te voren afgesproken. tussentijds is de communicatie perfect geweest. bij kleine veranderingen werd dit met ons direct besproken en niet op eigen houtje gedaan. tevens waren wij zeer te spreken over de mobiele badkamer die bij ons geplaatst was voor de tijd van de verbouwing. het tegelwerk is een waar stukje vakmanschap alles zo mooi recht en een perfecte afwerking en blijft een lust voor het oog. al met al is het een parel in ons huis.

Sterke punten:
van alle partijen is het zo: er word gedaan wat beloofd is en het tijdschema prima gehanteerd. goede communicatie onderling. erg goede afwerking. zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Verbeterpunten of tips:
voor het eerst kan ik geen verbeterpunten aanbrengen bij een verbouwing.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9
Review door: Fam.BovenkampGeplaatst op: 05-06-20179

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben onze badkamer en toilet laten ontwerpen en plaatsen. Slopen hebben we zelf gedaan. Daarna is het meeste gedaan in de badkamer. De hele indeling is veranderd: bad, toilet en wastafel zijn verplaatst en er is een douche bijgeplaatst. Er is een strak schema gehanteerd. Na iedere werkdag werd alles zo netjes mogelijk achtergelaten. Alles voldoet aan onze verwachtingen.

Sterke punten:
Heel persoonlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht.

Verbeterpunten of tips:
Geen, alles was naar wens.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Fam albersGeplaatst op: 28-05-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig,werken netjes,denken mee,vakmensen .

Sterke punten:
Zijn allemaal vakmensen ,weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 27-03-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
In goed overleg hebben we samen een badkamer ontworpen en uitgekozen. Alles is volgens planning gedaan. Het werk is keurig opgeleverd.

Sterke punten:
Erg prettig dat alles door een bedrijf geregeld wordt. De samenwerking van de bedrijven Bubbelshop met Klink is uitstekend.

Verbeterpunten of tips:
In de offerte type nummers van de producten zetten.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Saskia WeerninkGeplaatst op: 07-03-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg tevreden over het totale traject bij de Bubbelshop. Van begin tot het einde zit het goed in elkaar. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp en de installatie gebeurt zeer professioneel. Afspraak is afspraak en daar houd men zich aan bij de uitvoering en bij de financiële afspraken. Vakmensen!

Sterke punten:
Technische professionals, zijn vriendelijk in de omgang en komen de afspraken na.

Verbeterpunten of tips:
Geen.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
 123456